'Mijn missie is om persoonlijke, oprechte, ontroerende en kwalitatief goede films af te leveren. En om jullie bijzondere dag op een professionele manier vast te leggen zodat jullie er nog jaren van kunnen genieten.'Werkwijze

Vooraf

We gaan samen rond de tafel om elkaar te leren kennen en om jullie wensen uitgebreid te bespreken. We lopen de volledige dag door zodat ik precies weet wat de planning is en wat de locaties zijn. We bespreken jullie muziekkeuze of er evt. speciale gasten zijn (denk aan oma’s, opa’s, tantes en ooms) die extra in beeld mogen komen en alle andere zaken die voor jullie van belang zijn.

Tijdens

Gedurende de dag zal ik zoveel mogelijk materiaal opnemen. Ik neem twee camera’s met verschillende lenzen, een externe richtmicrofoon en een stabilizer mee.

Het belangrijkste is dat jullie volledig van jullie bijzondere dag kunnen genieten en niet worden afgeleid. Ik zal mij als videograaf dan ook dusdanig opstellen dat jullie bijna vergeten dat ik er ben.

Achteraf

Binnen 3 weken na de bruiloft ontvangen jullie de eerste versie van de trouwfilm. Jullie hebben dan de mogelijkheid om (Afhankelijk van jullie pakket keuze) nog een aantal correcties door te geven. Deze kunnen telefonisch of via de mail gecommuniceerd worden, maar we kunnen ook samen komen om alles te bespreken. Deze eventuele correcties zal ik doorvoeren en wanneer jullie helemaal tevreden zijn ontvangen jullie de officiële trouwfilm, de trouwclip en alle onbewerkte beelden op een USB-stick (afgeleverd in een mooi doosje)

Prijspakketten